Nejste přihlášen/a.
A co takhle si zjistit, čím že to ty mravence vlastně trávíte? Když jsem trávila mravence já, obsahoval přípravek fipronil smíchyný s cukrem, aby ho mravenci přijímali. Jelikož je fipronil součástí přípravků pro kočky (Frontline, Fyrpyst atd.) a dokonce byla dělaná studie, kdy zvířata byla napájena zředěným roztokem fipronilu, byl tento přípravek pro kočky bezpečný. Nebezpečný by byl, kdyb obsahoval syntetické pyrethroidy (permethrin, cypermethrin, deltamethrin atd.) Ta jsou totiž pro kočky fakt jedovaté.
Dobrý den, nemůžete ten jed na mravence umístit do perforované krabičky, aby tam mravenci vlezli, ale kotě se k tomu obsahu nedostane? Zdravím!
Nemáte zač.
Krabička s otvorem pro mravence to vyřeší, ale mám zkušenost s našimi zvířaty (pes, kočka), že si toho absolutně nevšímají i když to nasypu do rohu na zem, kde brablenci vylezají. Taky proč by je to mělo lákat, stačí čuchnout a nezájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.