Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá zelená příšera

Od: miloslav* odpovědí: 8 změna:

Naše kočka přinesla před půlhodinou ze zahrady příšerku. Vypadá jako veliká housenka, zelená, délka tak 7cm, asi 2cm tlustá, ze zadní části (doufám, že je to zadek) vyčnívá tvrdý bodec, asi jako u štíra. Nikdy jsme nic podobného neviděli. Nález na Táborsku, 23.8.17. Vyhodili jsme do popelnice. Bližší, viz přiložené obrázky, Miloš.

Neznámá zelená příšera
Neznámá zelená příšera #2
Neznámá zelená příšera #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

7x

chudák housenka. Nejdříve kočka, pak popelnice *sok*

miloslav*

Opravdu jsem netušil, že v našich zeměpisných šířkách jsou tak velké housenky, přesto, že je mně už hodně přes 80. A kočka ji zřídila natolik, že snad jen použít milosrdnější kladivo... Děkuji za vysvětlení, M.

hodnocení

5x

Škoda, mohl jste ji vrátit do přírody. Patří tam a ne do popelnice. Kočka rozum nemá, ale lidé ano...

A příšera...? Příšery vypadají jinak. Tohle je příroda.

figurek*
hodnocení

3x

jako kluk jsem si s těmihle zelenými příšerami hrával. Lezly nám po dvoře.

Proto vám radím : vytáhněte tu vyhozenou housenku z popelnice, zavolejte kočku a přísně jí nařiďte, ať laskavě kmitá a housenku odnese tam, kde ji našla. *bum*

hahanaj*
hodnocení

2x

takové jsou housenky lišajů

dvl*
hodnocení

2x

hodnocení

1x

Odkdy se housenky hážou do popelnice? *vezen*To je opravdu velmi zvláštní přístup k ochraně přírody...

pohanka*
hodnocení

0x

Již jsme zdegenerovaní. Bojíme se přírody.

Jak to nemá dvě ruce a dvě nohy, tak je to fuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]