Nejste přihlášen/a.
Tak máte pravdu. Nijak jsem nepátral, jen ze zběratelské zkušeností jsem určil pestrokrovečníka. Nějak se mi taky nezdál 100% ale o této Kodulce jsem nevěděl. Admin by měl zrušit moje 2 hodnocení.
Sběratelská zkušenost vám právě měla říct, že pestrokrovečník vypadá jinak a bez přesvědčení se o správnosti svého určení tak nečinit. Je ale hezké, že se k tomu takto stavíte. Málokdo totiž uzná svůj omyl, natož aby žádal o smazání svého přípěvku. To klobouk dolů
Tak myliti se je lidské. Pospíchal jsem nakoupit a zběžně nahodil tento dotaz. Monitor (obrázek) jsem sledoval asi ze čtyř metrů a byl pro mne pestrokrovečník téměř jasný. . Začal jsem psát odpověď aniž jsem se detailně přesvědčil. Blanokřídlím hmyzem jsem se nikdy nezabýval, pouze motýly a částečně brouci, tak jsem o tomto hmyzu nevěděl a "zmátla" ta podobnost z dálky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.