V několika druzích Puriny Pro Plan jsem našla cca 18-21 % masa,což se mi zdá dosti málo,to už větší podíl mají např. granulky BRIT.Jinak je dobré si přečíst na NETU více různých recenzí a sama si najdete vhodné krmivo.
Purina má málo masa, zkuste zahraniční značky, je spousta webů, kde jsou podrobné popisy a hodnocení lidí a kde vám poradí i odborníci např www.krmimkvalitne.cz
Jsou to jen průměrné granule. Dehydrovaná drůbeží bílkovina do kvalitních granulí nepatří. Je mnoho lepších značek. A nenechávala bych vybírat kočku. Právě ty kvalitou nejhorší granule jsou dosolené a uměle navoněné, aby zvířatům chutnaly. Pak to odnesou ledviny zvířátek a nikdo neví proč.
Našim kocourům, objednávám nejen Purinu pro plan, ale i jiné značky, aby neměli stále stejné granulky v miskách. Nyní už jsou 7+, tak jsem objednával minulý týden 5 druhů krmiva pro seniory.
Podívejte se sem, bohužel krmiva pro kočičky tak přehledně hodnocená nikde nejsou, ale stejná značka pro psy a pro kočky se mnoho neliší. Najdete tam červeně označeny kontroverzní nebo nevhodné suroviny a celkové hodnocení krmiv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.