Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Purina PROPLAN

Od: lilil odpovědí: 6 změna:

Jsou granule pro kočky PURINA PRO PLAN kvalitní?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V několika druzích Puriny Pro Plan jsem našla cca 18-21 % masa,což se mi zdá dosti málo,to už větší podíl mají např. granulky BRIT.Jinak je dobré si přečíst na NETU více různých recenzí a sama si najdete vhodné krmivo.

hodnocení

2x

Purina má málo masa, zkuste zahraniční značky, je spousta webů, kde jsou podrobné popisy a hodnocení lidí a kde vám poradí i odborníci např www.krmimkvalitne.cz

hodnocení

0x

Co jsou "kvalitní granule"? Kupte je a zkuste, jestli budou vašim kočičkám chunat. Jestli ne, nebudou nejkvalitnější.

My takhle na našich kocourech testujeme uzeniny. A to byste se divila, co všechno jsou schopni odmítnout. Ne že by byli mlsní, ale kvalita pokulhává*smich*

an*
hodnocení

0x

Jsou to jen průměrné granule. Dehydrovaná drůbeží bílkovina do kvalitních granulí nepatří. Je mnoho lepších značek. A nenechávala bych vybírat kočku. Právě ty kvalitou nejhorší granule jsou dosolené a uměle navoněné, aby zvířatům chutnaly. Pak to odnesou ledviny zvířátek a nikdo neví proč.

hodnocení

0x

Našim kocourům, objednávám nejen Purinu pro plan, ale i jiné značky, aby neměli stále stejné granulky v miskách. Nyní už jsou 7+, tak jsem objednával minulý týden 5 druhů krmiva pro seniory.

an*
hodnocení

0x

Podívejte se sem, bohužel krmiva pro kočičky tak přehledně hodnocená nikde nejsou, ale stejná značka pro psy a pro kočky se mnoho neliší. Najdete tam červeně označeny kontroverzní nebo nevhodné suroviny a celkové hodnocení krmiv.

psikrmivoradce.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]