Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvracení u buldočka

Od: moniakimi* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,mám 6měsíců starého francouzského buldočka,který občas zvrací.Vyzvrací vždy nestrávené celé granule.krmím k-9 5x denně namočené.už nevím,co mám dělat.Prosím poraďte-mám přejít na jiné krmivo nebo K-9 není špatná.Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, oni ti buldočci občas ublinkávají... Ale krmení pětkrát denně? To snad ne! Chyba spíš bude ve způsobu stravování.

doplněno 02.03.09 18:06:

Nyní by stačilo krmit již jen třikrát a postupem času nakonec jen dvakrát. Množství a způsob podávání je udáno na obalech.

martina30*

Jak píše strejc stačí krmit 3krát denně.Možná změnit granule nemám nic proti K9 ,ale i já kupovala K9 hodně dávno a fena mi ji zvracela a pak i nechtěla jíst.Dávat malé dávky a uvidíte.

zaynab*
hodnocení

0x

My krmíme K9 od štěníska (máme boxera a bígla) a K9 spíš jako základ, k tomu domícháváme střídavě, proplan, acanku, guabi příp pedigree. A krmíme 2x denně a v pohodě, 5x denně je fakt moc obzvlášť u buldočka. Takhle se krmí hodně malá štěňata velkých psů aby se jim neotočil žaludek. U takhle malé=ho pejska je to zbytečné a chuděra by měl dost velké předpoklady na obezitu. Začněte postupně odebírat a uvidíte. Pokud bude zvracet dál, postupně přimíchávejte (cca týden, aby rychklá změna u něho neudělala ještě vetší paseku než je teď) jiné granulky, zvyšujte % nových granulí až K9 úplně vynecháte. Pokud bude zvracet i po tom, doporučuji zajít k veterináři anebo ještě zkusit granulky na citlivé zažívání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]