Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za pavouka?

Od: petradvorakova odpovědí: 4 změna:
Co je to za pavouka?
Co je to za pavouka?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pavouky nemám ráda a nevyznám se v nich, ale tohle mi přijde jako obyčejný pokoutník domácí. zrovna dneska jsem na stejného hajzlíka mrňavýho (resp. velkýho) koukala, lezl mi zvenku po okně :-/

hodnocení

0x

Ano, je to pokoutník, teď si uvědomuji, že jsme doma už dlouho žádného neměli, zato těch třasavek nebo co, těch máme plný sklep, i když je vysávám a občas jsou i v domě.

72mona3*

Kde se vyskytují třesavky, pokoutníci mizí. Je to proto, že třesavky, i když jsou subtilní, velké pokoutníky loví. Já tedy radši snesu deset třesavek, než maxi chlupáče pod postelí... M.

doplněno 23.08.17 22:44:

brodskaella - vobrovskej nejspíš nebyl a hubit je? Proč? Neškodí, naopak. Pokud mohu, chytnu do sklenice a odnesu ven.

brodskaella
hodnocení

0x

Vobrovskej pokoutník domácí, jsou to mrchy a doma je hubíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]