Dobrý den. Moje morčátka mají přes celé léto bezpečný výběh venku. Taky se mi narodilo teď už třítýdenní mládě, které od narození je s ostatními morčátky v té ohrádce. Nic jí zatím nebylo, ale když jsem je před deseti minutama šla nakrmit, všimla jsem si že nedošlapuje na pravou zadní tlapku. Tak ji tu mám teď na klíně, prohmatala jsem jí tu packu a to skoro ani nepískla, a nic tam necítím, jen jí má celou takovou uvolněnou, nemohla si jí vykloubit? Rozhodně zajdu na veterinu ale mám šanci se tam dostat až dopoledne, nevíte tedy jestli je to opravdu zlomené?
Milá zlatá. Ty si myslíš, že takto na dálku někdo určí, jestli ji má zlomenou nebo ne? Přesto se pokusím odpovědět: Na 50% ji zlomenou nemá
72mona3*
Na 50% ano.
Zvířata mají mnohem nižší práh bolesti než lidé. Nemusí vůbec vypísknout, když ho něco bolí a naopak může doslova řvát, jen z důvodu psychické újmy. Je fajn, že zkoušíte i nás, ale v tomto případě lze opravdu jen hádat. Zlomenina, vykloubení, kousnutí... Veterinář je jistota. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.