Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace hmyzu

Od: jerry* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, poradíte mi někdo prosím co to je za živočicha? Přijde mi to jako svinka/stínka bez nožiček, s klepety a ocáskem. Našel jsem dnes tři exempláře ve sklepě. Velikost odhadem tak 12 mm. Děkuji za odpovědi.
Identifikace hmyzu
Identifikace hmyzu #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

3x

Stonožka škvorová to je. Mrtvá a suchá.

hodnocení

2x

Zdravím,

nemáte nějakou lepší fotku? Píšete, že tvor je bez nožiček - já tam nožičky vidím. Též píšete o klepítkách - a ty tam zase nevidím. Připomíná mi to stonožku škvorovou, ale možná je to opravdu jen fotkou (nevhodným úhlem - chtělo by to přímo shora).

jerry*
hodnocení

Zde lepší fotografie jiného kousku. Máte pravdu, nožičky má a skutečně to vypadá na stonožku škvorovou. Dnes jsem našel další tři.
Identifikace hmyzu #3

hodnocení

0x

Není to spíš nějaká mnohonožka? Stáčí se při vyrušení do klubíčka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]