Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomočování dospělé fenky z radosti

Od: romisek odpovědí: 10 změna:
Máte někdo zkušenost? Dá se s tím vůbec něco dělat? Je jí 1,5 roku. Jakmile se odněkud vrátím, šílí radostí a močí u toho..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Asi ne. Až bude starší a nebude to tak prožívat, snad ji to přejde. Zatím buď ráda, že tě tak ráda má ona. :)

Tátův pes to dělal z radosti až do smrti. Co s tím. Uhýbat nohama, když vás srdečně vítá.

hodnocení

1x

Je to spontánní reakce na situaci, kdy zvíře projevuje nesmírnou radost právě tímto způsobem. Miluje vás a učůrává prostě radostí. Co s tím? Nevím, naše fena to občas také dělá, ale vítá nás na zahradě.

hodnocení

1x

Nám se to podařilo vyřešit. Dřív než začne učurávat blahem, vyndat z kapsy nějakou dobrůtku, kterou zbožňuje a je po problému. Zaobírá se mlsůtkou a zapomene na tu

obrovskou lásku k páníčkům, hajzlík prodejnej!

vykuk*
hodnocení

1x

Zdravím,

zvířata holt se neumí přetvařovat jako lidé a tak se i takto projevují. Naše čubička taky před oblíbenou návštěvou učůrne, ale s tím se počítá a tak se to odbývá na dvorku, než vevnitř.

Také ale, jako většinou, je chyba v majiteli psa a jeho okolí. Lidé běžne pejska hecují k radostnějším projevům náklonosti mezi nimi a tak to ta malá upřímná dušička pak nezvládne udržet a je loužička. Cesar Milan radí v takovýchto situacích: žádný oční ani fyzický kontakt, dokud se pes nedostane do klidového stavu ze vzrušeného.

romisek
hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Mohu se zeptat co je to za rasu, hodně jsem si toho všimla u větších plemen. Dopřejte jí hodně pohybu, aby zpevnila vnitřní svaly, ale upřímně myslím, že se s tím nic moc dělat nedá, určitě nehubovat, ještě by si spojila - radost = vynadání.

doplněno 28.07.17 19:48:

To jsou krásní chlupáči :D, a musí to být opravdu "radost", když si do toho lehne :)..ale je tam ta ohromná radost, kdo by se zlobil :)

romisek
hodnocení

Díky. Je to Havanský psík. Moc mi to nevadí, kdyby si u toho aspoň nelehala...pak je od čůránek ona ;)

72mona3*
hodnocení

0x

Můj pejsek to také dělal. Sice už si nevzpomenu, jak dlouho to trvalo, ale časem se to vytratilo úplně. Jde opravdu o projev maximální radosti, často umocněný tím, že my jsme nahoře a malý pes dole. Než se překoná ta " obrovská" vzdálenost, nervy (a močák) to prostě nevydrží. M.

still10k*
hodnocení

0x

Můj první pejsek to dělal celý svůj život. Neměl jsem to kamarádovi za zlé. Prostě se častěji vytíralo, v předsíni už byl připravený hadr :) A na nádraží na nástupišti to bylo jedno *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]