Nejste přihlášen/a.
Zkuste se na kočku kouknout jako na šelmu, která, musí udržovat pelech čistý, bez pachu - aby noru nebo doupě s mláďaty nevyčmuchali predátoři, když je matka na lovu. Jsou to prostě pudy.
Jak jsou koťata stará?
Naopak, mě to příjde vpořádku, pořád se snaží zkrýt pach koťat, to, že už je to doma v byťě kočce nedojde..je plná hormonů..
Pokud šelma kojí, pak jejich výkaly i požírá. Masíruje jim i bříška a zadečky jazykem. Právě proto malí mohou trávit a vylučovat. Kakat a čurat. Bez toho by jim nefungovala peristaltika střev. Tohle všechno mámy přestanou dělat, když mláďata začnou přijímat i jinou potravu, než jeji mléko.
Blešíku, nepíšeš, jak je pes starý. Tohle třeba platí pro štěňata radaveterinare.cz/... Dá se dohledat rada pod slovem koprofagie.
No, mně to moc normální nepřijde. Kočka pojídá výkaly a moč koťat do té doby, dokud se koťata nenaučí vyprazdňovat sama.
Myslím, že měsíc stará koťátka už nepijí jen mateřské mléko, ale i přikrmujete, ne? A kočka žere hovínka, která někde najde? Pokud jen při olizování koťat, to je normální, ale hovínka, která už zvládne kotě samotné, to ne. S tím jsem se ještě nesetkala. M.
No prosím. A jsme u toho. Opakuji, není to normální. Pokud žere výkaly, které najde (v kočkolitu), pravděpodobně se může jednat o psychickou poruchu.
Pes mé dcery taky krade kočičí hovínka z kočkolitu a žere je. Dcera už neví co s ním. Asi mu něco chybí.
Zdravím. Pokud pes požírá kočičí trus, bude to velice prostý důvod. Maso. Kočka potřebuje ve stravě daleko větší podíl masa, než dostává většina psů. V granulích psích je o dost menší procento masa, než v granulích kočičích. A jelikož je maso z potravy cítit (psím nosem) i po vyloučení z těla, pro psa je to prostě pochoutka. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.