Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, umírá mi tu mládě vrabce je cca 20 dní staré našél jsem ho na zahradě a máme psa nemohl jsem ho tam nechat. Těšíme mi tu leží a chci vědět jak se dá zachránit, nechci aby umřelo! Prosím!
Jedině volejte záchranou stanici, jestli chcete mít dobrý pocit, že jste udělal opravdu vše, co pro záchranu šlo.
Jen konstatuji: Pracovníci záchranné stanice za zády pána protočí panenky a po příjezdu do stanice ho dají jako "jednohubku" nějakému zrovna zachraňovanému dravci. Ověřeno, mám kámoše, který v tom pracuje.
Už je pozdě, ale chce to jednat hned, neptat se, nečekat, konat...
Našli jsme na silnici sraženou žlunu. Byla krásná, ale nelítala, jen poskakovala. Chytila jsem ji, doma dala dio krabice a dovezli jsme ji HNED s dědou do záchranné stanice v Pavlově.
Možná si budete ťukat na čelo - obě cesty byly asi 140 km. Za pár dní nám poslali zprávu, že žluna se vzpamatovala, přijímala potravu, v kleci poletovala a vypustili ji do přírody. Mám z toho radost. Takový pěkný pták si to zaslouží, aby žil. Jaga.
To je ona, holka jedna barevná... Nebo možná kluk. Kdo ví...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.