Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spěchá - umírá ptáče!

Od: cummins* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, umírá mi tu mládě vrabce je cca 20 dní staré našél jsem ho na zahradě a máme psa nemohl jsem ho tam nechat. Těšíme mi tu leží a chci vědět jak se dá zachránit, nechci aby umřelo! Prosím!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Smiřte se s tím, je to příroda. Někteří přežijí, jiní ne.

cummins*
hodnocení

Budu se muset smiřovat, ptáčátko už není

ria*
hodnocení

2x

Jedině volejte záchranou stanici, jestli chcete mít dobrý pocit, že jste udělal opravdu vše, co pro záchranu šlo.

pohanka*

To měl zadavatel otázky udělat okamžitě, zavolat, případně jim ho dovézt.

Jen konstatuji: Pracovníci záchranné stanice za zády pána protočí panenky a po příjezdu do stanice ho dají jako "jednohubku" nějakému zrovna zachraňovanému dravci. Ověřeno, mám kámoše, který v tom pracuje.

sebod*

Satam, ale no táááák...To se takhle nahlas neříká. Ale jinak ano, máš naprostou pravdu. Ptáče bude zařazeno do potravinového řetězce stejně jako jiná mláďata třeba savců. *sok* Šok? Proč?

hodnocení

1x

Už je pozdě, ale chce to jednat hned, neptat se, nečekat, konat...

Našli jsme na silnici sraženou žlunu. Byla krásná, ale nelítala, jen poskakovala. Chytila jsem ji, doma dala dio krabice a dovezli jsme ji HNED s dědou do záchranné stanice v Pavlově.

Možná si budete ťukat na čelo - obě cesty byly asi 140 km. Za pár dní nám poslali zprávu, že žluna se vzpamatovala, přijímala potravu, v kleci poletovala a vypustili ji do přírody. Mám z toho radost. Takový pěkný pták si to zaslouží, aby žil. Jaga.

To je ona, holka jedna barevná...:-D Nebo možná kluk. Kdo ví...

Spěchá - umírá ptáče!

sebod*
hodnocení

0x

Dát napít, najíst. Pití kapátkem do zobáku, potravu pinzetou opatrně do zobáku. Ale jestli je už hodně dehydratovaný, tak umře.

hodnocení

0x

Nechat psovi nebo toulavým kočkám. I ony chtějí jíst.

lola*
hodnocení

0x

Příště hned vyhledat veterinární pomoc.*nevi* Na internetu je spoustu kontaktů.. Klidně jste mohl zavolat a oni by Vám poradili..*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]