Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obtíže s andulkou

Od: marketa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

moje andulka má přibližně týden různé obtíže. Před týdnem se mi pozvracela- vypadalo to, jako zelený hnis- poměrně hodně. Nikdy neměla malé, ale ted se zdá, jakoby se něco změnilo. V kleci máme jednoho samečka, s ním to, ale pravděpodobně nemá. Při létání tak podivně píská. Nevím, jakoby jí něco bolelo. Někdy to vypadá, že se snaží tlačit. Někdy se klepe. Čato to vypadá, jakoby chtěla začít zvracet. Někdy se nafoukne, jakoby jí byla zima. Jinak vypadá zdravě.

Poradte mi prosím, co s ní mám udělat, nebo co by to mohle být. Budu moc ráda za každou odpověd.

Děkuju, Markéta

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

0x

Pokud máte facebook, tak se přidejte ke skupině Andulky a spol. Je tam hodně chovatelů a s jejich radami jsem vždy spokojená.

marketa*
hodnocení

Děkuju moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]