Stalo se mi něco podobného na levé ruce mám asi nejvíc štípanců a dycky si je rozškrábu až do strupů, protože to nejde vydržet ale minulý rok když jsem brala B-komplex tak nic takže bych doporučila ten nebo levandulový olejíček či ty anti parazitní náramky které podle me pomáhají víc jak repelent
Nahřát lžičku (v horké vodě nebo nad plamenem - nepřehnat to, ať se nepopálíte), a dát na čerstvý štípanec. Teplo pomáhá neutralizovat jed. Jestli to funguje i na staré štípance, to nevím.
Babská rada je mazat štípance zubní pastou, osvědčená je třeba Fluora
Taky mi povídali, že B komplex účinkuje tak, že komárům smrdí a oni se vás potom štítí. No fuj.
Já si komáří hryzance léčím starou dobrou Alpou. Naberte do dlaně, připlácněte a rozmažte. Hryzanec sice zasvědí dost silně, až bolestivě silně, ale to svědění rychle mizí a vy máte pokoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.