Nejste přihlášen/a.
Podle mne je to od ježka. I když píšete, že k Vám nevleze, ježek si najde skulinu a dokáže ze sebe udělat placku a protáhnout se.
Další možnost je ta, že u Vás je nastálo, tedy jste mu zazdili únikové cesty a on se musí pohybovat a nalézat potravu pouze na Vašem dvorku. Přimlouvám se za umožnění nějakého tunýlku ven. Je možné, že ježek nenalezne u Vás dostatek potravy /i když zase trusu píšete, že je dost/, nevykrmí se na zimu a nezazimuje. Ježek je velmi rychlý, někdy ho můžete okolo 22 hodiny načapat, ale spíše se schová, když uslyší kroky a světlo baterky.
Máme ježky na zahradě a tohle je stejné, co produkují u nás.
Ale je možné, že hovínka jsou od lasičky, kuny stejné, takový znalec nejsem.
Podívejte na ,,google,, obrázky - trus ježek, lasička, kuna.
Tohle může být kuna, nebo lasička ![]()
Tak teď jsem na vlastní oči viděla, jak ježek docela bez problémů leze po relativně hladké stěně na asi 50cm vysoký schod, zvládl by vylézt asi i víc, takže myslím, že ho klidně můžete vrátit mezi potencionální tvůrce tohoto díla.
Tohle rozhodně od kuny není, v hovínkách od kun jsou pecky jako od třešní v létě i v zimě (kde se tam ty pecky berou mimo dozrávání třešní nevím). A taky ten trus je větší.
Tohle může být lasička (soudím podle toho vybraného hnízda). Jak vypadá hovínko od ježka taky nevím, i když tady ježka tak mám - většina plochy je tráva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.