Nejste přihlášen/a.
Podle mne je to od ježka. I když píšete, že k Vám nevleze, ježek si najde skulinu a dokáže ze sebe udělat placku a protáhnout se.
Další možnost je ta, že u Vás je nastálo, tedy jste mu zazdili únikové cesty a on se musí pohybovat a nalézat potravu pouze na Vašem dvorku. Přimlouvám se za umožnění nějakého tunýlku ven. Je možné, že ježek nenalezne u Vás dostatek potravy /i když zase trusu píšete, že je dost/, nevykrmí se na zimu a nezazimuje. Ježek je velmi rychlý, někdy ho můžete okolo 22 hodiny načapat, ale spíše se schová, když uslyší kroky a světlo baterky.
Máme ježky na zahradě a tohle je stejné, co produkují u nás.
Ale je možné, že hovínka jsou od lasičky, kuny stejné, takový znalec nejsem.
Podívejte na ,,google,, obrázky - trus ježek, lasička, kuna.
Tohle může být kuna, nebo lasička
Tak teď jsem na vlastní oči viděla, jak ježek docela bez problémů leze po relativně hladké stěně na asi 50cm vysoký schod, zvládl by vylézt asi i víc, takže myslím, že ho klidně můžete vrátit mezi potencionální tvůrce tohoto díla.
Tohle rozhodně od kuny není, v hovínkách od kun jsou pecky jako od třešní v létě i v zimě (kde se tam ty pecky berou mimo dozrávání třešní nevím). A taky ten trus je větší.
Tohle může být lasička (soudím podle toho vybraného hnízda). Jak vypadá hovínko od ježka taky nevím, i když tady ježka tak mám - většina plochy je tráva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.