Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotě čurá do postele

Od: luca* odpovědí: 9 změna:

Mám dotaz máme doma 3,5 měsíčního kocourka a už po třetí se mi vyčůral do postele. Poradte co stím .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kdy se počůral? nebo spíš - Co se stalo předtím?

3x se vyčůral do postele. Kdy? Dneska, včera, předevčírem? Nebo poprvé před 3 měsíci, podruhé před 6 týdny a teď znovu?

Jak se vyčůral? Když jste nebyli doma, nebo naopak směle ukázal, že Vám tam čůrá?

Bylo to pokaždé na naprosto stejné místo, nebo trochu jinde?

Předpokládám, že záchůdek má čistý a nebyl zavřený mimo jeho dosah.

Moje dočaskové kotě má separační úzkost, když ho někde zavřu, vyčůrá se ihned za dveře. A taky je šíleně náročný na čistotu záchůdku, mám dvě kočky, 3 záchůdky a čištění 1x za den mu nestačí. Zkuste být víc čistotní na záchůdek, až třeba extrémně, mně to taky trvalo, než jsem na to přišla... kocourci prý bývají.

doplněno 10.07.17 20:48:

Neměli jste čistě povlečeno? Ono to voní, kočkám tedy smrdí, mají potřebu ten pach přebít. No a jinak opravdu přemýšlejte, co se stalo předtím, na co asi tak kocourek mohl reagovat.

luca4*
Do postele se vyčůral během 3 týdnů co ho máme doma. Jednou to bylo když jsem zakázala někam loučit. Koukal na me a čůral. Jednou když jsme nebyli doma. A jednou když byl doma ze synem a manželem doma. Vždy čůra na moji postel. A to ho krmim a nejvíce se mu věnuji.

Jednou to bylo když jsem zakázala někam loučit.
To jsem zvedavej co z toho kocourek pochopil, kdyz to nechapu ani ja:-D

Luco, ty otázky jsou pro Vás, mně ani odpovídat nemusíte ;) jen Vy víte všechno podrobnosti a můžete najít společný klíč všech tří "nehod".

hodnocení

1x

Celej zivot se mi zadna kocka (kocour) nevycural(a) do postele, mozna je to tim ze jsou stale venku:-/

72mona3*
hodnocení

1x

Pokud se vyloučí zdravotní problém, vypadá to, že by se vám pokouší něco sdělit. Něco se mu u vás doma nezdá, tak vám to dává najevo na místě, kde cítí nejvíc váš pach. Tak to nemůžete ignorovat. Jedné kolegyni kočky čuraly do bot (když odcházela, zavírala je v předsíni a stačilo jen je přestat izolovat), druhé zase chodil kocour počurávat věci jejího přítele (když se k němu začal přítel chovat lépe, přestalo to). Někdo to považuje za hloupost, ale zamyslete se, co mu může vadit? Mohou to být i obyčejné věci - míň se mu věnujete, někdo nový k vám chodí, může z někoho cítit pach třeba jiné kočky, zavíráte ho, nová aviváž... Takže jak říkám, nejdřív vyloučit zdravotní problém a pak už je to na vás. A hlavně netrestat, to může vše jen zhoršit. M.

figurek*
hodnocení

0x

mluvit neumí, na jeho kočičí signály nereagujete, tak co má dělat? Jak už má ty nechápavé dvojnožce upozornit na svoji přítomnost?

Chce od vás víc pozornosti.

hodnocení

0x

Tahle stránka je to nejlepší, co kdy bylo o kočkách napsáno. modrykocour.cz/... Najdete tam naprosto vše. I radu, proč kočka není čistotná.

angee*
hodnocení

0x

Zkuste třeba koupit nějaký speciální sprej, který odpuzuje kočky. Obvykle se to používá na nábytek, aby ho neškrábaly, ale myslím, že to lze využít i na jiná místa. Nevím, jestli to páchne, ale mám dojem, že asi ne. Předpokládám, že má určitě svoji vlastní bedýnku. Jednou jsem četla, že do záchodu můžete nastříkat nějaký sprej, který údajně kočky přitahuje. Troufám si říct, že to bude mít něco společného s šantou kočičí. *mnam*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]