Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králík

Od: lucka74 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, zajímalo by mě, co to znamená, když sebou můj králíček z ničeho nic plácne a převalí se na záda a během chvilky si zase lehne na bříško. Mám strach, jestli nemá záchvat. Jednou dokonce přepadla z prkýnka do bedýnky. Je to srandovní, ale přece jen si nejsem jistá. Děkuji

PS: Kouká králík dopředu nebo do stran?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanny*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, no s největší pravděpodobností jde o to, že je Tvůj králiček spokojený a tak se prostě válí. Moji tři králíčci to dělají taky...Je to opravdu srandovní!Nemusíš se ničeho bát*Hanny

PS:králík vidí dopředu, do stran a trochu i dozadu. Vidí téměř všude (za uši si nevidí:)).Špatně vidí na blízko, ale na dálku dobře

doplnit odpověď
hodnocení

0x
hanny radí dobře .) ale přesto - sleduj to pozorně..u našeho králíka byl takovýto ,,záchvat"znamením,že mu chybí určité vitamíny.Když se svalil na bok,tak zůstal jakoby bez života..jako by byl v křeči...to po chvilce pominulo..ale takovéto ,,vytuhování"se stupňovalo :(veteřinář mu píchl nějaký mix vitamínů,a byl zase v poho...tohle vytuhování má tak 1x do roka...přeji hodně hezkých chvilek :)papa sépi
lucka74
hodnocení

Moc děkuji, sledovat jí určitě budu. Doufám, že vitamínů má dost, jak z ovoce, zeleniny tak i z různých tyčinek (mixy). Lucka

pavlina*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahojky!:)

Můj králík to dělá taky, akorát se napřevylí na záda, ale na bok!Já si myslím že to njic není! Tak se naboj a AHOJ Pavča!*smich*

alik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
můj králík to taky dělal vždycky když si chtěl lehnout asi se tak provaluje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]