Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doma koťátko, které má průjem a občas zvrací takovou bílou pěnu, jakoby našlehaný bílek a v malém množství. Nevíte co to může být? Žere a pije normálně a taky je až moc živé a hraje si, takže nevidím příčinu nějaké nemoci. Akorát před zvracením vždycky dost mňouká a jsem z toho docela zoufalá. Dala jsem mu kapsičku a mám pocit, že to má z toho, protože asi na to není zvyklý. V pondělí s ním jdeme k vetovi i na odčervění. Stalo se Vám to taky někdy? Co jste dělali?
Už jsme to tu nedávno řešili,nechejte ho odčervit a nedávejte mu ty kapsičky kde není skoro žádné maso jen samé příměsi. Kupte mu krmivo Visán Optima Nova pro koťata,nebývá ale moc ve zverimexech,já ho poprvé koupila přes NET 8 kg. když jsme si přinesli 3 měsíční kotě a nyní měla Sára již rok a už ho má skoro snězené. Nikdy neměla průjem,nikdy zatím nezvracela ani šťávy,ani chlupy,má 4,20 kg.Srst má jemnou a lesklou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.