Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agama - kanibalismus u dlouholetých partnerů

Od: wendy* odpovědí: 2 změna:

Máte někdo zkušenosti s kanibalismem u agam vousatých? Máme holku a kluka. je jim přes 7 let a nikdy jsme to u nich nepozorovali. Dnes ráno jsem přišla k teráriu a holka se snažila utrhnout přední nohu klukovi. Musela ho držet delší dobu, po poradě s veterinářem jsem rány vydesinfikovali a terárium rozdělili tak, aby k sobě nemohli. Kluk je už delší dobu méně aktivní a zpomalený, nicméně žere a komunikuje s okolím. Je možné, že už nastává jeho čas a ona to vycítila? Ještě jim není 8let... Zarazilo mě jak agresivně se k němu chovala. Máte s tím někdo zlušenost? Co s tím? I když se dá kluk dohromady, můžou být potom ještě spolu? Mám strach, že ho zase napadne... děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fbcx
hodnocení

3x
Určitě to není kanibalismus. :) Jen je samička z nějakého důvodu agresivní. Já bych je k sobě zpátky nedávala. Zkuste tera poradnu, specializují se tam na terarijní zvířata, agama tam má samostatnou kategorii, třeba něco najdete v minulých odpovědích.
wendy*
05.07.17 20:53
hodnocení

díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agama

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]