Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, s kamarádkou máme dva kralíky, dvě holky čtyř roční a jednu ročn samčkku. Chtěli by jsme je skamarásit. jedno roční samička po té druhé furt sexuálně skáče a vytrhává i chlupy.. jak máme udělat aby se skamarádili? Protoze moji čtyř roční samičce se to mc nelíbí a nevíme jestli se jí bojí nebo co.
zdravím to asi neklapne..matka příroda to tak chce-ze zkušenosti-choval jsem roky králíky a když jsem je chtěl potom rozdělit /po odstavení/do jiných kotců a dělil to pak na samice a samce-přitom promíchal třeba i tři hnízda-tak jsem to musel udělat hodně brzy-- to se nic nedělo a králíci se skamarádili-- i když sem tam se objevil nějaký dominantní který napadal ostatní a musel
pak na samotku...jinak pokud by králici byli starší a dal je k sobě tak by nastal neskutečný boj...obávám se že Vaši králíci kamarádi nebudou a prát se budou vždy...i kdyby byly sestry a byly nějaký čas od sebe -tak se servou pak jak koně i když třeba byly předtím stále u sebe a vše bylo v pohodě...
Já jsem přesvědčená, že králíčí holky neskamarádíte. Nevoní si, nelíbí se, vadí jí, že je na jejím prostoru. Netrap ani jednu. Dej tu, co ubližuje, pryč. Co nejrychleji!
Proklikej si tuhle celou stránku, ale přečti si něco o soužití dvou králíků. V jednom odstavci se říká, že ze začátku nesmí být v jedné kleci. kralici.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.