Nejste přihlášen/a.
Děti si vyprosili andulky, tak jsem je v pátek koupil. Problém byl v tom, že jsem o tom nic nevěděl ( uznávám, moje chyba) a když se doma začala jedna chovat podivně - běhá často po spodku klece, tak jsem začal pátrat po netu a přišel na to, že má vápenku a pěkně rozjetou. Přijde mi od prodejce sprosté, že prodává v takovém stavu zvířata. Takže v pondělí k veterináři, z čehož mám ohromnou radost, když si v pátek dovezu andulku a hned v pondělí k veterináří. Mám dvě otázky. Jít k veterináři s klecí a nebo ji chytit a dát ji do nějaké větší krabičky? Jak s andulkou nejlépe manipulovat? Jak jsem je v pátek vydělával z krabičky, tak mě zobáky štípaly. Jinak bych tam nejraději zašel a zeptal se jich, proč prodávají nemocné ptáky, ale je to ode mně 35 km a to za to nestojí.
Omlouvám se. Původně jsem dotaz psal jinak a přepsal jsem ho a zapomněl jsem na ten název, ten jsem zapomněl změnit.
Děkuji sys za úpravu předmětu otázky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.