Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrousti jak se jich zbavit

Od: milab® odpovědí: 2 změna:

zdravím, potřebovala bych poradit jak se zbavit chroustů, už týden každý navečer vylézají ze země na dvoře jsou jich stovky a je to pěkně nepříjemné, když létají kolem hlavy, ani nemůžem sedět venku, díky za každou radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Jo, jo, je to příroda. Letos jich je, jsou jak malí vrtulníčci a jsou snad slepí, když jdu po zahradě, tak do mě naráží. A komáři, ti sosaj, to jsou prevíti.

Radu nemám, mě osobně se příčí je hubit, stejně by to byl boj s větrnými mlýny. Leda natáhnout šňůry a pověsit lehké sítě, záclony, udělat si větší moskytiéru, abyste mohli sedět venku.

doplněno 23.06.17 23:55:

Jo, a letos létá plno světlušek, nikdy jsem jich na zahradě tolika neměla. Příroda se umí přece jenom zmátožit. Jak zapršelo, tak vše ožilo. Také nechávám vykvést co kvete, pro motýli a broučky, divoké květy, voňavé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]