Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masáž od kocoura - proč to dělá?

Od: kkk* odpovědí: 5 změna:

Může mi někdo vysvětlit proč můj kocour každý den na mne vyskočí většinou na břicho a tlapkami mě masíruje.Díky za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tigrine*
hodnocení

2x

Když jsou malá koťata, tak toto dělají při sání mléka- tlapkami si pomáhají k vytlačování mlíčka... Když leží na teplém místě, připomíná jim to kočičí maminku a mají pocit spokojenosti a bezpečí, proto tohle dělají instinktivně :)

chabr*
hodnocení

1x

můj to dělá taky ,ale myslímže se spíš uvelebuje,jsi měkoučká měla bys víc cvičit*smich**placni*já už začal

mili*
hodnocení

0x

Náš kocour taky masíruje, ale polštář. Ráno vyskočí ke mně do postele na polštář, chvíli na něm přešlapuje a pak si lehne vedle mojí hlavy, přede a čeká až vstanu.

lidka*

Ano mili, přesně takhle mě můj Míša tahá z postele. Jo a když se mu to povede, samozřejmě dostane nějaké žrádýlko, omeje si tlamičku a jde chrnět dál, aby zase mohl v noci prohánět kočky v okolí. *hej*

doplněno 27.02.09 10:23:

A navíc si myslím, že ho na břiše máte pěkně při ruce a určitě ho při tom masírování ještě hladíte a nebo drbete pod krkem - komu by se to nelíbilo? Tak proč to neopakovat? ;)

luc*
hodnocení

0x

To kočky tak dělají, když jsou spokojené a když se chtějí uvelebit a lehnout si. Tak nějak si "připravuje" to místo k ležení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]