Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba zlomené pánve u pejska

Od: astik odpovědí: 4 změna:

Máte někdo zkušenosti se svým pejskem - zlomená (roztříštěná) pánev - po nárazu autem? Jak se to léčilo, jak dlouho a je pejsek zcela v pořádku či má nějaké následky? Který veterinář je na tento druh zranění dobrý (okolí Liberce, Prahy)? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.!

Můj pes, kříženec NO+Rotvajler byl před pěti lety sražený dodávkou a měl taky zlomenou pánev a levou zadní nohu.

Když ho uviděl veterinář, tak jeho první slova byla "utratit"..! Ale já si to nenechal vymluvit. Po dvou operacích se

docela zmátořil a dnes je to moje padesátikilové sluníčko. :) Sice pajdá na zadní levou, ale žije.!

Celé to martýrium mě sice stálo kolem 15.000,- ovšem nelituju toho.

Stalo se mu to, když měl deset měsíců, takže byl mladý a vše se dobře a rychle hojilo.

Se starším psem bude asi větší problém.

Tak Vám přeji, ať to dobře dopadne. *palec*

astik
hodnocení

Moc děkuju. I vám a vašemu pejskovi co nejvíce zdraví.:) Veterinář byl pěkný trouba.

Je to pejsek mojí kamarádky - jedná se o 3letého Jack Russella. Nejdříve byla u jedné doktorky, pak u dalšího a dalšího vet. Spousta času a peněz. Zatím je v nemocnici na 14 dní. Prý to bude dobré, ale... Proto se ptám, na další zkušenosti a případně dobrého veterináře. Snad nebude mít následky.

2kedar*

Zdravím.!

Není "doktor", jako "Doktor.!"

Je potřeba vybírat. I mezi veterináři jsou značné rozdíly.

Třeba v Ostravě byl jistý MvDr.Snášil. A ten, když jsme k němu donesli havrana se zlomeným křídlem, tak po nás ani nechtěl peníze. Faktem je, že je to tak... cca půl století. :)

Někteří veterináři na takových případech prostě "trénují". Opraví křídlo havranovi a naučí se to na tom. A když se to nepovede, nikdo se s ním nesoudí. Dr. Maleček zas dělal zadarmo pitvu papouška, aby zjistil, co ho zabilo. A zjistilo se, že mu selhala ztučnělá játra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]