Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obojky proti štěkání

Od: ludmila1955* odpovědí: 3 změna:

prosím nemá někdo zkušenost s obojky proti štěkání malých psů?zakoupila jsem Motorola Bark 200U ale při nastavení jsme měli cítit 1 vibraci a po vypnutí 2 vibrace ale nic jsme necítili,stále to bliká červeně a nevíme jestli to tedy funguje nebo ne podle návodu to nějak nejde je to nové tak že by to mělo být v pořádku,nevíme jestli to dát psovi na krk nebo ne,video je v angličtině kde to vysvětlují jak to nastavit ale to bohužel anglicky neumím a z návodu jsem nic nepochopila může někdo poradit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

3x

Jsou známé i případy, kdy levný obojek spálil psovi kůži na krku. Ale když už ho paní Ludmila koupila a neumí anglicky, dala jsem jí český návod aby nenasadila psovi porouchaný obojek. Může ho i vrátit.

an*
hodnocení

0x

Nastavený a zapnutý obojek má blikat zeleně, něco je určitě špatně. Zkuste ho nastavit znovu. Prostřední tlačítko pro zapnutí a vypnutí se má chvíli přidržet a musí zavibrovat. Pokud se Vám to nepodaří, reklamujte ho.

Obojky proti štěkání
ludmila1955*
hodnocení

já MOC MOC Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]