Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko všem, v koupelně se nám pravidelně objevují rybenky, různé velikosti. Vysávám, zašlapávám, zkusila jsem dezinfekci, nastrouhanou bramboru... a stejně každou noc minimálně jednu zašlápnu během svých nesčetných pochůzek na wc.
Poradí někdo fakt spolehlivou obranu? Už necháváme otevřené dveře, protože v koupelně není okno, ale stejně nic.
Děkuji.
Borax (tetraboritan sodný), dříve nazývaný tinkal, je minerál, který je využíván v chemickém a potravinářském průmyslu, nebo v zemědělství jako hnojivo. Může být připravován i uměle. Sehnat se dá v drogeriích, nebo v prodejnách pro zahrádkáře. Pokud se vám jej podaří sehnat, smíchejte ho v poměru 1:1 s cukrem a touto směsí na noc posypte podlahu místnosti, kde se rybenky vyskytují. Ráno je pak třeba zem důkladně umýt vodou smíchanou s troškou sava.
Více zde: remesla-sluzby.bydlenipro/...
Buďte vděčný za takové klidné, nevyrušující spolubydlící. Pořád lepší než nepřizpůsobivý socky od vedle. Na ty neplatí ani napalm. Tyhle si jen potichounku zadovádí, když máte spát a pak v klidu jdou spinkat. Zkuste si dát do kupy prostatu (časté chození na WC) a zase nebudete vídat ty neplatící nájemníky.
@martinaa patří k "něžnému" pohlaví, tudíž možnost nápravy prostaty bude dosti omezená :D
Rybenky jsem viděl zmizet pouze zá podmínky -rekonstrukce paneláku/ytongové jádro.
Jinak ty potvory nejsou moc náročné na životní prostor.
Co to celý pořádně vytřít neředěným savem?
Nebo brutálněji:
Pokud máš nehořlavou podlahu, zkusil bych kombinaci zapalovače a rodinnýho balení laku na vlasy...
Potvory se schovávají ve škvírách mezi zdí a podlahou, tak s tím savem nevím, jestli se dostanu, ale v koupelně bez okna to bude mít grády :D.
Zapalovač nee, jsme v nájmu .
Zkusím, jít do p...ekel by mohly , a kdyžtak všude otevřu okna a uteču.
Často jsem četla položit kousek vanilky, prý tu vůni nesnášejí. Věřím tomu po zkušenosti, jak mi pomohlo koření hřebíček na mravence. Zkusit můžete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.