Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi před měsícem jsme si koupili ted už tříměsíční kozu, koza byla u pána v horších podmínkách, měl ve chlívě vlhko a málo místa. Když jsme ji přivezli často se drbala, ale jinak byla čilá a vše v pořádku, asi před třemi tydny se začala zhoršovat, měla průjem, proto jsme odebrali vzorky stolice a odvezli je k veterináři. Veterinářka řekla že má ve stolici červiky a dala nám na ně panacur. Asi na dva dny se to zlepšilo, ale ted má koza průjem horší, je řidší než dříve a je často unavená. Chut k jídlu se moc nezhoršila, ale furt polehává. Myslíte že by ji měla veterinářka radši vidět nebo stačí odebrat zase jen vzorky? Nemáte někdo podobné zkušenosti? Chtěli by jsme si ji nechat na chov a proto nám záleží na jejím vyléčení. Děkuji za odpovědi.
Dobrý den.
Sice kozy nechovám,ale bylo by záhodno,abyste s ní jeli k veterinářce.Vždyť chudinka evidentně trpí.
Nejen vzorky,nýbrž pořádné vyšetření !
Ano trpí, veterinářka má až od pondělí odpoledne, takže jí budeme volat co máme dělat a jestli se zastaví. Já řidičák ani auto nemám, kdyby byly na mě hned bych ji naložia a jela Je mi ji strašně moc líto kor při pohledu jak se trápí. Doufám, že ji veterinářka vyšetří více než jen odebráním stolice.
Co jí dáváte žrát? Stává se to z jarní trávy. Má denně dostatek sena? Má k dispozicí lízací sůl? Při průjmu jí dejte černé uhlí, seno a vodu a nepouštět ven na trávu do doby než průjem pomine.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.