Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska jsem vyklepávala deku z našeho nového gauče a pod dekou byl jakýsi červík, kterého neznám. Byl cca centimetr a půl dlouhý a tenký. Na obou koncích měl jakési tykadélka nebo chlupy do V a byl neuvěřitelně rychlý, když jsem ho vzala do kapesníku a snažila se ho zamordovat. Vůbec nevím, co je to zač a doufám, že to byl jediný exemplář.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
0x
Dobrý den, když to bylo rychlé, tak to asi nebyl červík - muselo to mít nožičky. Možná to byla mnohonožka nebo spíše stonožka (škvorová). Myslím, že to není nebezpečné a v domácnosti to bylo omylem. Zdravím!
P.S. Horší by byla larva kožojeda. No, dohledejte si obrázky a porovnejte.
doplněno 04.06.17 14:39:
Bez obrázku těžko radit. Nebyl to škvor?
doplněno 04.06.17 23:29:
Ta potvora, která má ráda vlhko je rybenka domácí.
Dívala jsem se na net, stonožka škvorová ani kožojed to není. Vzhledem, jak jsem našla, je to trochu podobné zemivce, ale tohle je o dost kratší. No doufám, že to tam opravdu bylo jen náhodou
a nevím, jestli mne to při hubení i nekouslo
něco mne jakoby trochu píchlo do prstu, ale jen trochu
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rybenka
- Identifikace hmyzu
- Rybenky jak se zbavit
- Co to je? Mnozí se to od návratu z Kuby!
- Co je to za brouka?
- Rybenka v dome
- Jak odstranit hmyz tzv.rybenky
- Rybenka obecná - čím je užitečná?
- Zatracené rybenky
- Co je to za brouka
- Tohle mi lezlo dnes v boxu na hracky meho syn
- Nevíte co to je za hmyz v bytě
- Co je to za hmyz?
- Co nám to leze za potvůrky
- Rybenky co na ně
- Hmyz na zdech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]