Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moucha v mrazáku

Od: petrcfdfgfddetd odpovědí: 7 změna:

Může se moucha udusit a když ji dam do mražaku rozmrzne? :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak tu mouchu chyněte a vyzkoušejte to.

hodnocení

2x

Nevidim duvod proc by se nemohla udusit (pokud ji pomuzem).
Nemela by v mrazaku zmrznout (pokud mrazak mrazi)?

hodnocení

1x

Pokud máš rozbitý /nebo vypnutý/ mrazák, který nemrazí, pak ano, pokud dáš mouchu do toho mrazáku, rozmrzne tam.

Pokud mrazák funguje, moucha naopak zmrzne.

Nevím, proč ji ale mrazit. Taky mě mouchy štvou, ale vezmu plácačku, a je hotovo. Připomínáš mi Pepíčka z dětství, který se bavil tím, že mouchám trhal křídla a nožičky. On byl ale "momentálně zaostalej." Jaga.

Jsem si vzpomnel:
Příjde paní do drogerie a chce něco proti komárům. Prodavač jde do skladu a přinese injekční sadu a vysvětluje:
Když chytíte komára, vezmete si injekci a píchnete mu ji rovnou mezi oči. Komár do pěti minut zemře.
- Ale když ho chytím, tak ho můžu rovnou zabít!
Jo, nebo tak.kategorie: -->

Lego a jak komára chytnete? Zaženete ho pod skříň a té skříni uřežete nohy. *vtip*

hodnocení

0x

Udusit těžko, vzduchu je tam pro mouchu dost. Ale předpokládám, že jí tam asi bude dost kosa, což jí, jakžto hmyzu bude asi dost vadit. Aspoň jsem dosud nikdy nepotkal létat mouchy v -18°C, které v mražáku bývají.

Ale to jsou spíše dohady, nenapadlo mě to vyzkoušet.

ducati
hodnocení

0x

Nejsem ochránce zvířat, ale musíš tam tu mouchu zavírat? Co ji vyhodit ven nebo ji rovnou zabít plácačkou, jestli tě otravuje. Ale týrat ji zimou nemusíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]