Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morče a kožní problémy

Od: milovnik odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Mám otázku; Moje kamarádka má průměrně pěti leté morče druhu rosela, a loupe se jí na jednom místě výrazně kůže. Možná je to stářím, nebo je to spíš nějak kožním problémem?
Předem děkuji za odpověď.

Morče a kožní problémy
Morče a kožní problémy #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Stářím to nebude. Rozhodně bych navštívila veterináře. Klidně to mohou být jen lupy, ale ať se na něj radši podívá. Pod mikroskopem bude patrné, jestli se jedná o odumřelou kůži, nějaké onemocnění nebo parazita. M.

Doplním monu,

vypadá to, že má morčátko přerostlé drápky i z toho může být problém...

Také radím jít k vetovi na prohlídku, je to přece mazlík a není dobré když bude trpět.

doplněno 02.06.17 20:54:

Tak to je skvělé rozhodnutí, je fajn, že morčátku dopřejete spokojený domov a péči.

*palec*

milovnik
hodnocení

Ano vím, morčátko má přerostlé drápky, kamarádku péče o něj moc nebaví, což by vysvětlovalo mírné zdravotní problémy. I z toho důvodu jsem se dohodla s kamarádkou že si morčátko vezmu do péče já. Jakmile se usadí a uzdraví, bude mít i morčecí kamarády , takže bude mlct být šťastné morče (Nic proti mé kamarádce, ale ona se o něj moc dobře nestará) každopádně máte pravdu, dojdu s ním radši na veterinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]