Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěla bych si pořídit molosse, jen nevím jaké plemeno.
Měla bych určité požadavky, tak aby pak pejsek nebyl úplně jiný než jsem původně zamýšlela...
Měl by dokázat ubránit pána v případném napadení třeba nějakého opilce...
Měl by mít rád děti a aby byl snadno cvičitelný.
Z pejsků jsem měla labradora a malého křížence... Díky
Molos, jako obranář? Ne to není dobrý nápad. Zvláště pak, když máte děti. Velké plemeno je velice silné a proto ho musíte ovládat. Tedy cvičák. Malé plemeno je bezva, ale žádný obranář. Všichni mají dost zdravotních problémů s kůží, očima, srdíčkem, konečníkem a klouby. Jsou hluční, chrochtají a ostatní psi se jim buď vyhýbají nebo je napadají. Slintají opravdu dost a všude. A také, stále pouštějí chlupy. Stále! Ale k dětem jsou úžasní.
Já je všechny miluji. Potkávám buldoka Toníka a Hagrida. Za sousedku mám fr. buldořku Barušku. Vedle v domě je mopsinka Tara. Potkávám mnoho mopsů. Jsou nádherní. Já je miluji, ale doma, stále, několik let, bych, ani jednoho, nechtěla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.