Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BRAVECTO- tablety pry psy proti blechám a kšť

Od: zuzana* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, dnes jsem koupila Bravecto u jiného veterináře (měla jsem to při cestě) a šla do vývrtky 670.- kaček a přitom vloni jsem u jiného veterináře, kam jezdím pravidelně s pejskem 2-4.5 kg a platila 230 .- za jednu dávku.Když jsem se dívala na obrázeky BRAVECTA jsou u každé krabičky váhové rozdíly a u každé 2 tablety, ale já mám v krabičce jen 1 tabletu ! Jak je to možné?!
BRAVECTO- tablety pry psy proti blechám a kšť

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Veterinář nabídnul, vy jste koupila. V obchodě se podíváte, co kupujete. Proč ne u veta?

hodnocení

1x

Ještě dodám - jak mám věřit, že je to bezpečné i pro malé štěně, když se v příbalovém letáku píše toto:

Nejezte, nepijte, nekuřte při manipulaci s veterinárním léčivým přípravkem. Bezprostředně po použití si pečlivě umyjte ruce mýdlem a vodou.

Považuji to za chemické svinstvo, nikdo neví, co to třeba udělá s jeho játry za pár let,

an*
hodnocení

0x

Záleží na obsahu toho jedu v tabletě. Pro tak malého pejska stačí 112,5 mg. Přiznám se, že já bych to svému psovi nedala, ani kdybych je dostala zadarmo. Vy si máte po manipulaci s tabletou důkladně umýt ruce a psovi má jít účinná látka krví přes játra a ledviny.

BRAVECTO- tablety pry psy proti blechám a kšť #2

Já bych to svému psovi taky nedala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]