Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voliéry pro kočky

Od: 72mona3* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám kamarádku, která se rozhodla zařídit kočkám na balkoně výběh. Slíbila jsem jí, že se tu poptám. Máte s tím někdo zkušenost? Je lepší najmout firmu, nebo se spolehnout na zručné kamarády? Za jakékoliv postřehy a praktické připomínky budu ráda. Díky, Mona.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavlos1*
hodnocení

0x
Já to před sedmi roky udělal tak, že jsem koupil 4 hranolky natřel je venkovní barvou udělal takový rám přidělal k balkónu na to jsem přidělal pletivo pro králíky a od té doby žádný problém.Kocka je v bezpečí.Jinak bydlím v 15 štoku.
72mona3*
hodnocení

Zatím děkuji ;)

Jeden hlas pro kutily.

hodnocení

0x

Na netu najdete mnoho sítí na balkony pro kočky nebo sítě proti holubům. Vybavení záleží, jestli nechá udělat něco jako poličky a postaví průlezku. Kočkám tam bude dobře a budou vidět ven.

doplněno 15.05.17 15:37:

Tomu zastrčenému blkonu se říká lodžie. ;) A ten vysuýnutý je balkon.

72mona3*
hodnocení

I vám děkuju ;) Kamarádka samozřejmě hledá na netu, takže určitě našla i toto. Já volím variantu osobní zkušenosti zdejších rádců.

Bohužel nemá takový ten zastrčený balkon, který by se jen zasíťoval. Bude mít konstrukci, která se bude muset uchytit do balkonu nad jejím a zároveň ukotvit na jejím. A neví jak. Jestli využít zábradlí, konstrukci před či za zábradlí, možnost demontáže... A nevím co ještě *nevi* Právě ty praktické věci, které jí nenapadnou. Firma, která se tím zabývá, tohle všechno ví, ale taky si to nechá zaplatit. Takže pro ní by to bylo jednodušší, ale asi o dost dražší.

mp*
hodnocení

0x

Já jsem měl kočky 2 roky v Praze v paneláku (teď už jsou zase na vesnici). Nechal jsem na balkoně vyměnit síť proti holubům za silnější od firmy K9 http://www.k9.cz/ , a kočky mohly běhat po balkonu.

72mona3*
hodnocení

Dobrý odkaz, srozumitelný postup měření atd. Děkuji. Předám dál :) M

Jeden hlas pro profíky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]