Zdravím ... mam 3 letou fenku FB a z ničeho nic se zacala v noci pocuravat. Uz skoro týden to dela pravidelně i kdyz jdeme ven treba v 22h naposledy tak v 6h rano je tam louže většinou i s velkou potřebou.. Odstavili jsme na noc přísun vody, protože byla zvykla pred spaním vypít i misku, ale nepomohlo. Dneska pujdeme ma veterinu, ale nevíte proč by to mohla delat? Čekáme potomka, myslíte ze cítí a zacala zarlit? Věnujeme se ji porad stejně, včera jsme byli 2h venku, a dneska pod stolem zase nadílka
Možná, že veterinář příjde na zdravotní problém. Jestli se vám podaří šoupnout pod ni, teď ráno, nějakou nádobku a odchytit trošku moči, vet bude rád. Až budete vědět, že to není zdravotní problém, napíšu vám, jak jsem tuhle situaci řešila já. Jenže já neměla fenku, která asi žárlila, ale za vyzkoušení to stojí. Uvidíme, něco vymyslíme. Je tady pár lidí, kteří vědí.
aranka91
Děkuji, zkusím nějak moč zachytit a dám vědět.
aranka91
Tak je to zánět děkuji za radu s moci snad to bude Ok
Zdravím,já měl fenku a ta byla stará 5let.Taky zničeho nic se v noci počůrovala,tak jsem šel k veterinár,ten jí dal nějaký antibiotika,zjistíl že ma zánět v děloze a furt se to zhoršovalo.Potom už se i počůrovala i přes den.Trvalo to půl roku a zničeho nic spadla a už se nezvedla,po 6 hodínách bohužel umřela.Vetelinár mě říkal,že ty fenky hodně trpí na ty zanět.
astik
Promiňte, nejsem odborník, ale podle mého je ten vet blb! Fenky na záněty dělohy trpí a velmi často se to musí řešit operativně, jinak se to zhorší a zemřou jako ta vaše. Měla jsem podobnou zkušenost s mým vet a ten byl natolik laxní, že mi fenka zemřela. Byl to sice nádor, ale určitě se dal řešit, protože jsem to zavčasu říkala. To je na dlouhé vyslvětlování.Věřila jsem mu a výsledek... U druhé fenky to málem fopadlo stejně, vet jí dával dva měsíce života. Okamžitě do druhého dne jsem změnila vet a žila, po operaci, další 4 roky - bylo jí přes 16 let. K tomu vet j s em už nikdy nepáchla! Proto radím, žádnému dr nevěřit (ani lidskému) a raději konzultovat i u jiného dr.Jinak je dobře, že tazatelka za vet zašla. Držím palce ať už je pejsek zdravý. A žárlit na dítě nebude, pokud bude mít stálou pozornost jako dosud, možná i větší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.