Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paroží jelena desateráka - jaká je jeho cena?

Od: divika* odpovědí: 4 změna:

Mám na prodej paroží jelena desateráka, mohl by mi prosím někdo poradit s cenou? Foto přikládám.Předem děkuji

Paroží jelena desateráka - jaká je jeho cena?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x
Prodam krasne paroží cena 2000,- dohoda
Adresa inzerátu: sbazar.cz/...
Inzerce z 14.2.2009, Sokolov (Karlovarský kraj), Použité zboží, Nabídka, dopravu platí Kupující, Hotově při převzetí 2 000 Kč
doplněno 23.02.09 17:10: Tady se mi to povedlo i s obrázkem. Je to hodně podobné Vašemu paroží. Ale nejsem vůbec odborník.
doplněno 23.02.09 17:15: A to paroží v ukázce není tak mohutné - možná je to srnčí? Určitě to někdo ohodnotí líp než já laik. *nevi*
divika*
hodnocení

dobrý den,

taky pěkné paroží, ale můj je korunovej desaterák. Ta cena bude asi jiná.Nicméně děkuji za odpověď.

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Také nejsem odborník, ale než něco prodávám vždycky mrknu na AUKRO nebo Odklepnuto.cz a porovnám ceny u stejného nebo podobného zboží tam nabízeného. Nebo se podívat v tomto případě na nějaké myslivecké stránky.

pepa87*
hodnocení

0x

jen si neplést cenu za kterou se nabízí a za kolik se skutečně může prodat, na aukru je občas něco velmi předražený

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]