Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu,cizi kocouri nam och...,znackuji nasi novostavbu,hlavne rohy,mame kocicku kastrovanou,jak je odehnat?Dik za radu.
Nedávno jsem tiše stála kousíček od baráku. Zpoza rohu se vyplížil kocour, rozhlédnul se, narovnal a na tvrdých nohách, s ocasem nahoru napochodoval ke zdi, obrátil se a postříkal ji. Nikdy jsem to neviděla, ale byla jsem v naprostém úžasu, jaké mačo, plné hormonů se z něho v momentě stalo. Vypadal 2x větší, hlava a ocas nahoru, kráčel pán světa! A já mu tak věřila, že jsem byla ráda, že moje maličká psina si čuchá někde jinde. On by ji snad sežral! Pacholek jeden! (Krásný.)
Snažila jsem se něco najít, snad ve zverimexech bude nějaký sprej. Našla jsem ale toto, nevím, jestli vám to k něčemu bude. modrykocour.cz/...
A proč je chcete odhánět? Vždyť to vaší kočičce nijak neubližuje. A pach za chvíli vyprchá, teda pro lidský čuch. To že kocouři značkují je jim dáno od přírody, nemůžou za to. Já tady mám také cizí kocoury co mi klidně přijdou označkovat můj altán a já ani nejsem kočka , teda už dávno ne. A moje domácí kočička je vlastně kocourek a ten vykastrovaný je, a tak neznačkuje. A ty cizí kocoury vidím jak to popisuje babka a neodháním je, protože to ani necítím.
Ptam se proto, ze mame novy domecek a ty fleky aby nezustaly,sice chodim s kartacem a mydlovou vodou a snazim se to dostat dolu nebo staci obcas vzit vapkou?
A nechodí tam tak často značkovat právě proto, že to pokaždé umyjete a on už to pak necítí, tak to označkuje znova. Já tady sice vidím kocoura značkovat, ale že by to bylo tak často to teda ne. Ale já to nijak nemeju, já to nevidím. Ale nemám vypulírovaný baráček a na ten vlastně ani nechodí. Viděla jsem jak to udělal u altánu na takový starý velký prádelní koš, co mám na nářadí a na něm to vidět nebylo a cítit také ne. teda já to necítila. jenom jednou a to bylo když to udělal na zídku zvenčí a kamarádka mi zrovna u toho zastavila a já vylezla z auta. tak to bylo hodně cítit a asi to udělal chvilku předtím, protože asi za hodinu už nic nebylo cítit. Snad bych na vašem místě udělala pokus a nemyla to hned a pak to vzala tou vapkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.