Nejste přihlášen/a.
1x
Na vyhubení mravenců v bytě je dobrý prostředek v granulích, sprej pomůže jen na chvíli.
doplněno 05.05.17 20:54:
Zbavila jsem se mravenců přípravkem Maxforce In. U každé škvíry kudy vylézali jsem dala trochu těch granulí a během 10 dní jsem už žádné neviděla. Nezapomínejte, že budou rozlezlí po celém bytě a budou je mít i sousedi v domě. Přípravek je běžně k dostání.
0x
Mně se moc osvědčil přípravek Bio FormaTox plus, bílý prášek, koupeno v OBI, trochu dražší, ale účinkuje spolehlivě a rychle, jak slibuje. Chvilku sleduj, kudy chodí, obvykle zalézají do nějaké skulinky, tak jim tam nasyp trochu toho prášku a zítra už tam nebudou. Samozřejmě pozor na děti atd... je to trochu drsné, takhle hubit živé tvory, ale mraveniště v bytě, to prostě nejde. Taky je třeba nenechávat zbytky v podstatě jakéhokoliv jídla neuložené.
0x
Zdravím. My jsme vyzkoušeli kde co a jediné, co nás zbavilo lezení mravenců do bytu, byl zásah deratizéra. Odhadnul, kudy mravenci chodí a v kterou dobu a přerušil jim všechny "cestičky" postřikovou látkou, která rychle uschla a změnila se na bílý prášek. Ve chvíli, kdy vznikne bílý prášek, už není škodlivý pro savce (děti, psy, kočky). Mravenci fofrem opustili byt a další už dovnitř nevlezli. Bílý prášek jsme museli nechat ležet asi 10 dní. Ida
0x
Možná stačí jen počkat. Míváme je taky touto dobou pravidelně (teď tu jsou), pár dní otravují a pak zmizí sami. Je teď asi období, kdy hledají zdroje a proto prolezou celé okolí. Až zjistí, jak to je (doma nic tak lákavého nemáme), přestanou zbytečně lézt tam, kde nic není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.