Nejste přihlášen/a.
prosím může mi někdo poradit jakou si dát pojistku na pejsky? mám dva dosti drahé plemena ale nevím jaká je pojistka výhodná, ještě jsem psa pojištěného neměla může někdo poradit?a aby byli pojištěny oba dva moc děkuji
Dlouho jsem o tom uvažovala. Pojistky má ČP a PSlavie, u obou je spoluúčast a stejně hradí jen do určité míry třeba 20 tis.Tak jsem si to nejak rozmyslela. Je fakt, že sousedka dala za operaci kyčle 20 tis. Ale na druhou stranu se slušné p ojištění pohybuje p,lus mínus 2 tis,, tak jsem si řekla, že si je dám raději na stranu. Ostatně pes je mé zlato a kdyby sse neěco stalo, tak to holt zaplatím. Když spočítám, co peněz jsme ještě za života manžela nacpali do pojištění - auto, chalupa, domácnost a dostala jsem od nich jednou ubohé 3 tisíce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.