Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocný potkan - boule

Od: mish odpovědí: 1 změna:

Mám asi ročního potkana,dosud bez vážnějších zdravotních problémů. Nedávno se mu kousek pod krkem objevila boule. Myslela jsem,že je to kousek tyčinky,kterou jsem mu dala a on si ji nacpal do škraně. Boule ale nemizela a namísto toho se mu začíná odloupávat kůže i s boulí. Nevím co mám dělat. Hned zítra zajdu na veterinu a poradím se co dál ale pod odchlíplou kůží mu začínají být vidět kosti. Může normálně žrát i pít. Nejsou na něm znát žádné změny chování ani náznaky bolesti. Odpovězte prosím co nejrychleji. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto je rada jak od babky kořenářky, ale předávám: Prý natírat medem. Ten totiž obsahuje antibiotika. Nezanítí se mu to a když si to olíže, nic se nestane. Pokud to nepomůže, tak jít k veterináři. Takže tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]