Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
od jakého věku provede alergolog dítěti kožní test alergie na kočku? Synovi je 15 měsíců a alergoložka řekla, že je na to ještě moc malý. Nic lepšího než kožní test ale asi není. Děkuji, KK
Mě napadlo podobné řešení (jen jsem nechtěla hned zkraje psát něco, na co se tazatelka neptala, jelikož o testech nic nevím), ale spíš bych přestěhovala dítě. I když dost dobře uklidí, alergeny tam budou, na to bych nesázela. Spíš bych na týden odjela k čistotným známým, kteří nemají zvířata. Ale taky nevím, jaké příznaky dítě má...
Já kdysi trpěla vleklým zánětem spojivek. Doktorka se jen zeptala, jestli máme kočku, a rezolutně vyřkla "kočka musí pryč". Jako že je to alergie. Vyřešila to jiná doktorka a antibiotické kapičky, až po několika měsících
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.