Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test alergie na kočku - od kolika let?

Od: kvetina* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

od jakého věku provede alergolog dítěti kožní test alergie na kočku? Synovi je 15 měsíců a alergoložka řekla, že je na to ještě moc malý. Nic lepšího než kožní test ale asi není. Děkuji, KK

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ver*
hodnocení

1x
Test může provést kdykoli, problém ale je, že u malých dětí bývají testy falešně negativní nebo falešně pozitivní. Proto je vlastně úplně zbytečné je dělat. A asi to bude věkově individuální. Co zkusit kočku na nějaký čas k někomu přestěhovat, důkladně doma uklidit a pozorovat, zda se projevy příladné alergie zmírní?

Mě napadlo podobné řešení (jen jsem nechtěla hned zkraje psát něco, na co se tazatelka neptala, jelikož o testech nic nevím), ale spíš bych přestěhovala dítě. I když dost dobře uklidí, alergeny tam budou, na to bych nesázela. Spíš bych na týden odjela k čistotným známým, kteří nemají zvířata. Ale taky nevím, jaké příznaky dítě má...

Já kdysi trpěla vleklým zánětem spojivek. Doktorka se jen zeptala, jestli máme kočku, a rezolutně vyřkla "kočka musí pryč". Jako že je to alergie. Vyřešila to jiná doktorka a antibiotické kapičky, až po několika měsících *ee*

Ver, chtěla jsem vám dát bod, ale píše mi, že mám příliš velký podíl na vašem hodnocení, což je obrovská blbost. Tak alespoň tak *palec*

ver*
08.04.17 08:00
:)

an*
hodnocení

0x

A jak dlouho syn tu alergii má? Celou tu dobu co máte kočku? V současné době nejvíc lidi trápí pylové alergie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]