Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umí morče plavat?

Od: barako odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

jsem žačka páté třídy a máme ročníkovou práci. Za téma jsem si vybrala morče a potřebovala bych s něčím poradit. Otázku mám jestli umí morče plavat. Něco už jsem si na internetu přečetla, ale ještě bych se chtěla zeptat Vás.

Případně moc děkuji za odpovědi.

Barako

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano

Jak jde o zivot, tak umi plavat hodne zvirat.

hodnocení

2x

Ano

Morcata jsou prirozeni plavci. To znamena, ze se nedrzi nad hladinou pouze silou vule, ale ze normalne umi koordinovane plavat.

Kdyz musi. Sami to nevyhledavaji (nejsou to vydry). Stejne jako mnoho dalsich zvirat.

hodnocení

2x

Ano

Morče plavat umí, ale číní tak nerado.

Umí morče plavat?

hodnocení

0x

Ano

kralici.cz/...

Proklikej tuhle stránku, dozvíš se mnoho. ;)

malinovka*
hodnocení

0x

Podle mě skoro každé zvířátko umí plavat :)

vykuk*
hodnocení

0x

Myslím si, že všechny zvířata, mimo člověka umí plavat. Ty co žijí ve vodě, co vodu vyhledávají, těm kterým nevadí a ti co se jí vyhýbají (mimo pití).

U člověka je problém s velikostí mozku, neboť když si myslí, že neumí plavat, tak začne usilovně namáhat ten "inteligentní" mozek (v porovnání s menšími zvířecími) co s tou zapeklitou situací a pak pěkně skončí na dně utopený.

Ano

Vykuku, je to pravda. Když byly v Ostravě veliké záplavy a obrovská území byla pod vodou, je zajímavé, kolik krtinců se cca za necelý rok, objevilo. Krtci přežili. Ale kde, to mi dodnes nejde do hlavy.

doplněno 16.04.17 06:34:

Vykuk :-D *smich* *haha*

vykuk*

Babko, no přece, když za oknem viděli ten marast, tak neotevírali dveře a baštili zásoby. Potom z těch krtinců vynesli jen vytříděný odpad :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]