Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jorkšír pečuje o hračky

Od: kikil odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám doma 5 let starou fenešku jorkšírka. Je malinká, váží 2 kg, proto po doporučení od veterináře neměla nikdy štěňátka. Nyní už asi 3 dny se stará o své plyšové hračky jako o štěňátka- nosí je po bytě, dává si je pod bříško, je nervózní, kňuká, nosí si je do pelíšku. Máte s tímto někdo zkušenosti? Srovná se to? Mám pro ní něco udělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nedělejte nic, dopřejte jí klid. Má pravděpodobně falešnou březost...

hmiskovska*

presne tak. spravi se to. moje labradorka mela nedavno to same. abyste byla klidnejsi klidne napiste do nejake chovne stanice jorku nebo se zeptejte veterinare. ale budte v klidu a chvilku pockejte. budte na ni mila a doprejte ji hodne klidu:)

majkaa
hodnocení

0x

Zcela určitě je to falešná březost. Nic to není a je to zcela běžné... Buďto tomu nechejte volný průběh, nebo jí hračky odeberte a dopřejte jí víc pohybu, i když teď v tomto počasí to venku pro jorka není...V každém případě se může stát, že se jí zvětší mléčné žlázy a může se jí i vytvořit mléko, stává se to běžně...Prostě to musíte pár dní přetrpět...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]