Nejste přihlášen/a.
Narazil jsem u řeky na hnízdo na vysokém stromě s tímto ptákem. Je veliký asi jako bažant, mohutné tělo , malou hlavu a nevydává žádné zvuky. Poznátě někdo podle fotek jak se jmenuje. Předem děkuji za odpověď.
To se mi nezdá. Nejsem odborník, ale že by holub se samičkou stavěli v divoké přírodě hnízdo z proutí? Fotil jsem tam skoro dvě hodiny a ani jedno zavrkání. Navíc tedy ta velikost.
Divocí holubi si v přírodě staví na stromech hnízda z větviček a proutí. Jsou velice nepořádná, neupravená, taková šup šup. Ale asi jim to k zahnízdění stačí.
Bažanta jsme měli v neděli k obědu a byla to dobrota. A tak jsem se těšila - objevil jste ptáka velkého jako bažanta, to bude určitě něco lovného a nějaká dobrota. /jak to, že to neznám?/ A Vy zatím - holuba! Bažant a holub jsou co do velikosti tak rozdílní, jako třeba herec pan Libíček a herečka Aťka Janoušková.
Takže jste mě jenom napálil. I Vy jeden kujóne! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.