Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mohli by jste mi někdo doporučit nějaké granule, které by neobsahovali obiloviny? Náš pes je na ně totiž po zjištění z krevních testů alergický.
Děkuji
Taste of the wild nebo Brit premium Lamb&rice
A mrkněte i sem, tady si můžete projet různé značky a jejich složení: psikrmivoradce.cz/...
Ještě jsem zapomněla na Nutram. Taky výborné.
*zeď* ...zapomněla na...
Za mně jedině granule OPTIMA NOVA,garantují kolem 70% masa a jsou některé i bez obilovin. Dělají se jak pro kočičky tak pro pejsky.
Mnoho skvělých holistických granulí, místo obilovin, používá brambory. Holistické granule
A mnoho obchodů má úloženky, kontaktní místa, kdy člověk platí málo nebo nic za dopravu. Mnoho obchodů nabízí i vzorky. Pak je snadné, vyzkoušet. Mé Dorce obiloviny nevadí a je ve 12ti letech zdravá, takže ikdyž jsme vyzkoušely několik druhů, vrátily jsme se k ROYALkám, k nnaprosté spokojenosti a pěknému, pravidelnému hovínku.
Být Vámi, tak určitě sáhnu již po zmíněném Taste of the Wild, třeba ani Carnilove není špatný, Essential Foods je tuším taky bez obilovin.
A pokud Váš pes není alergický na rýží, tak si myslím, že by byl vhodný i Brit Premium Lamb&Rice, který zde již byl zmíněný. Cena je příjemná a rýže je dietní, tak myslím, že by v tom neměl být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.