Nejste přihlášen/a.

Vzduchování k chovu potřeba není, málokdo ho tam má, a ke všemu jsou chovány jen v pár litrech vody, takže jakékoliv zařízení většinou chybí
Jak je to v tomto případě ještě nevíme. A také by se ještě měla zvýšit teplota v akváriu (26-28 °C) Silně zaplísněné rybky většinou nemají šanci. M.
Rybky jsou náchylné k nemocem, záleží i na kvalitě chovu, ze kterého pochází. A pokud se sečte nekvalitní chov a ve vašem případě nevyhovující podmínky, tak to dopadá přesně takto... ![]()
Jakékoliv zvíře (a je jedno, jestli je to rybka, králík nebo pes), které si pořídíme pro svou potěchu, bychom měli zabezpečit tak, aby mělo co nejlepší podmínky k životu. Pokud tomu tak není, zvíře je ve stresu a nastupují zdravotní problémy. A pak je to kontraproduktivní. Protože takový mazlík už pro potěchu není. A nepomůžeme si tím, že ho nahradíme jiným...
Neslepší na nemoce je esha2000.Nemusí se měnit.Moje beta to taky měla, jednou jsem ji vyléčila a pak to dostala znovu a umřela
Ilovepets, je mi líto tvojí rybičky a chci tě požádat, než toho králíčka pořídíš, něco si o nich přečti. Na internetu najdeš spoustu informací jak se o králíčky správně starat. Každý než si pořídí zvířátko, měl by o chovu hodně znát, aby později nemusel řešit problém, proč je jeho zvířátko nemocné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.