Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký šampon je nejlepší pro jorkšíra?

Od: hanika* odpovědí: 9 změna:

Dobry den, chtela jsem poprosit nekoho o radu ,jaky by byl nejvhodnejsi sampon pro jorksirku stenatko? Chtela bych radu od nekoho, kdo ma primo zkusenost protoze pripravku mi za posledni tyden bylo nabidnuto mnoho,ale nejsem si jista ,jestli vzdy ten nejdrazsi je nejlepsi, jak nekteri prodejci tvrdi,takze bych se chtela nejprve poradit s nekym kdo opravdu ma zkusenost v praxi? Moc moc uz ted diky:):)

Jaký šampon je nejlepší pro jorkšíra?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlie1366*
hodnocení

1x

štěnátka se mohou koupat až od půl roka.Také mám 3 měsíčního jorkšíra a každý den ho otírám ručníkem s trochou psího šamponu.Jak je starý,je to krásné psí miminko:)

murka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

stejně než budete psíka koupat bude muset trošku povyrůst. Já jsem koupila šampon pro psy, který měli v krámě a nenechala jsem si poradit. Je to obyčejný šampon..je proti blechám a jiným škodcům. Když by nevyhovoval, tak bych koupila jiný, ale nic drahýho je to podle mě zbytečný.

Psík je moc krásný..

frth
hodnocení

0x

JJ, přesně tak. Také jsem nekupovala nějaký extra speciální a drahý šampón. Koupila jsem obyčejný šampón a k tomu kondicionér, nebo rovnou šampón s kondiciónerem.Krásná srts záleží především na stravě...

marie55*
hodnocení

0x

Dobrý den. Jak je ten váš drobeček starý? Štěňata by se neměla zhruba do věku třech měsíců koupat, není-li to nezbytně nutné pro silné zašpinění. Stačí otírání vlhkou hadrou. Jinak já koupala mé psy i psy u nás v úpravně, lidskými šampony a nebo s kondicionerem - Pantene apod. Pouze pro psy připravované na výstavu se volily drahé speciální šampony.

Z mých zkušeností : obyčejný psí šampon může ( ale také nemusí ) vyvolat zvířátku alergii a jiné kožní problémy.

hanika*
hodnocení

Jsou ji tri mesice a jeste nemam v umyslu ji koupat ,ale chci koupit nejaky sampon do zasoby co kdyby nahodou:) dekuji za odpovedi

charlie1366*

byla my doporučena tato kosmetika,mají prý dobrý šampony pro psi v profikosmetika.cz/...

hlavne nekoupejte psy v lidskych samponech, jak uz tady psala nejaka Marie. Rozdil mezi samponem pro lidi a pro psy je v hodnote PH, nevim ktery ma nizsi a ktery vyssi PH, ale to ted neni podstatne, kdyby mezi sampony nebyl rozdil, tak by se nevyrabely zvlast pro psy a zvlast pro lidi, ja pouzivam "Greenfields Puppy and cat shampoo", ktery mi doporucil veterinar a stoji kolem 170Kc.

renie

Ahoj ,v odchodě jsou dva šampony pro jorky od firmy Beaphar.Dělí se dle barvy jorka(světlejší a tmavší srst).Sice moc nepění,ale účel splní.Používím ho již 3 roky na naši fenu.Pak je výborné nastříkat na srst norkový ojej,srst se neláme a je lesklá a také se tolik nezacuchá.

hmiskovska*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám dvě stenata jorku. Od chovatelky mi bylo receno ze mam pouzivat sampon specialne pro jorky. Koupila jsem tedy v chovatelskych potrebach sampon prave pro jorky a tim je koupu. Jorkove maji jinou srst nez ostatni stenata. Dle veterinare nezalezi na tom jakou znacku. Casem zjistite jestli sampon stenatum nevyhovuje ci vyhovuje. My uz koupali asi 4x ale ted jsem si vsimla ze se zacinaji drbat - mozna reakce - ne kazdemu stenanu vyhovuje stejny sampon. Proto podle me zkuste jakykoliv - ja mam primo sampon od firmy Marty Cosmetics s kondicionerem a panthenol - 3 v jednom:) Zatim jsem spokojena ale po dalsim koupani budu pozorovat zda-li se drbou kvuli samponu ci nikoliv.

Kdyby cokoliv ozvete se:) za tu dobu co je mam uz mam dost zkusenosti:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]