Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výchova štěněte - jak na to

Od: terinecka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Pořídili jsme si dvouměsíční fenečku jorkšírka.Protože mám psa od štěněte poprvé,chtěla bych vědět,čeho se mám vyvarovat nebo jak postupovat při výchově psa v bytě.Mám zkušenost pouze s dospělými psy,ne se štěňaty.Jak nezanedbat výchovu a jak být pro štěně co nejlepší kamarád?Děkuji za tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mouse*
hodnocení

0x

Zdravím, tady se spíše probírají konkrétní otázky při problémech. Toto je dotaz velmi obecný. Radím jediné - zajít do knihkupectví a zakoupit nějakou odbornou knihu - výchova štěněte, nebo přímo o jorkšírech. Nebo jukněte na web: yorksirsky-terier.cz/..., tam zajisté naleznete odpovědi na vše, co Vás zajímá. Jinak hodně zdraví a štěstí pro Vaše štěňátko!*houpy*

charlie1366*
hodnocení

0x

jork-bessy.estranky.cz/... tohle by vám taky mohlo pomoct.Já sama mám 3 měsíční štěně,a můžu vám říct že jsou dost tvrdohlaví

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]