Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moj králik

Od: oliviatorntnov odpovědí: 6 změna:
Dobrý deň,mám zakrlskeho králika už asi 8-9 rokov.Nikdy nebol nejako závažne chorý.Včera ked som prišla domov bol taký ako vždy,nedočkavý kým mu dám granulky to bolo okolo 15:00 a potom okolo 19:00 som mu dala znova ale ani sa ich nedotkol čo sa mi zdalo divné pretože náš králik je naozaj vždy pažravý tak som ho pozorovala a v podstate len ležal,prevaloval sa z boku na bok a ak postavil tak len preto aby sapresunul nainé miseto kde si zase lahol.Takto to pokračovalo aj v noci.Čo sa týka močenia tak to je v poriadku,pretože močí,ale neviem z čoho,kedže nič nepil.Dnes to pokračuje nič neje.nepije a ked ho vypustím z klietky tak vybehne ale zase len leží a trochu začal škrípať zubami.Neviem či ho mám vziať k veterinarke alebo čakať.Ďakujem za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kralik
hodnocení

2x

Králík když začně skřípat zubama, tak má bolesti.

hodnocení

0x

Oli, tuhle stránku znáš? kralici.cz/... Dej si na čas a proklikej ji křížem krážem. Určitě odpověď najdeš. Tvůj králíček má už opravdu dodně roků, je to králičí senior. Pohlaď ho za mně. ;)

oliviatorntnov
hodnocení

Ked sme naposledy boli na kontrole veterinarka povedala,že predný zub ma trochu nalomený,ale predné zuby má trochu dlhšie síce to ešte nieje nejaké moc hrozné,ale povedala,žeby sme ho aj tak mali objednať na brúsenie zubov,lenže má už 9 rokov a tento zákrok sa robí v anestezii a bojím sa,že by sa už neprebral.Mimochodom otázku som pisala okolo 10-11 a ked bolo tak 12:30 začal behať po byte začal piť a trochu aj jesť,teraz je16:40 a papá už celkom normálne takže teraz mi robí starosti to,že ešte stále dosť poliháva viac ako napr. pred 2 dnami a neviem čo s tými zubkami

72mona3*
hodnocení

0x

Já bych s návštěvou veterináře nečekala. Může mít třeba problém se zuby, ale zároveň to může být cokoliv jiného. Čím dřív zjistíte co mu je, tím větší šanci mu dáváte. M.

oliviatorntnov
hodnocení

Ked sme naposledy boli na kontrole veterinarka povedala,že predný zub ma trochu nalomený,ale predné zuby má trochu dlhšie síce to ešte nieje nejaké moc hrozné,ale povedala,žeby sme ho aj tak mali objednať na brúsenie zubov,lenže má už 9 rokov a tento zákrok sa robí v anestezii a bojím sa,že by sa už neprebral.Mimochodom otázku som pisala okolo 10-11 a ked bolo tak 12:30 začal behať po byte začal piť a trochu aj jesť,teraz je16:40 a papá už celkom normálne takže teraz mi robí starosti to,že ešte stále dosť poliháva viac ako napr. pred 2 dnami a neviem čo s tými zubkami

hodnocení

0x

Vypadá to, že už je opravdu starý, tak asi počítejte se vším. Ale k veterináři si zajděte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]