Dobrý den,chtěl bych se zeptat,před pár dny mě pokousal kamaráda pes do obličeje,hned po tom jsem jel do nemocnice a ještě ten den mě šili pod celkovou narkózou a mám dohromady 18 stehů,pojištěný nejsem,ale kamarád má pojištěného psa kdyby se něco takového stalo,netušíte kolik bych za to mohl dostat? Moc děkuji
Myslím že na počítání peněz je sakra brzo. Pojišťovna takové věci řeší podle trvalých následků. Posuzování trvalých následků probíhá u revizáka zdravotní pojišťovny rok po úraze.
Já jsem naopak názoru, že brzy není - je ale otázkou, zda sečkáním a následným shlédnutím trvalejších následků nepřinese výrazně větší částku, než řešení nyní. Můžete žádat bolestné + odškodnění + právě trvalé následky, myslím, že i blbec pozná, že po 18 stezích v obličeji to půjde vidět pravděpodobně do konce života.
Nejste pojištěný myslíte proti úrazu, nebo celkově zdravotní pojištění?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.