Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký stříhací strojek pro jorkšíra?

Od: emilka12* odpovědí: 2 změna:

Dobry den.Potřebovala bych strojek na jokšíra.Má jemné vlasy a ten co mám tak ten mu je nestříhá.Mám obyčejný za tři stovky z elektra.Poradíte mě prosím ktery by byl vhodný? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

astik
hodnocení

3x

Já mám strojek Moser Max 45. Je sice kapánek dražší, ale používám ho už léta na více psů (stříhám i známým...) a funguje perfektně! Jinak mám také dva yorky a ostříhám ho s ním bez jakýchkoliv problémů. Dřívě jsem měla strojek za tisícovku, ale ten moc dlouho nevydržel. Doporučuji ho. Zde je spíš rozhodující cena...

blanka33*
hodnocení

2x
My máme strojek Zoofari. Jsou tam tři nástavce, na kratší srst, delší srst a na nejdelší srst. Nevím už teda kolik stál, protože jsme ho měli v sadě, s nůžky, hřebeny atd.
doplněno 01.02.17 22:59: Jo a ještě jsem zapomněla doplnit, že ho máme také na jorkšíra (Biewer yorkshire terrier) a funguje skvěle :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]