Nejste přihlášen/a.
to larvička těch broucku viz.obrazek 1 a 2 trochu pomuchlany při otchytu
3 obr.ta larvička nalezena v koberci.
Napište text otázky/odpovědi a pod editorem jsou 3 tlačítka "PROCHÁZET". Po kliknutí máte možnost vybrat u sebe v PC obrázek, který chcete vložit. Mohou to být 3 obrázky na jeden příspěvek. Pak už jen stačí VLOŽIT příspěvek. Pokud zvolíte náhled budete muset obrázky vybrat znovu.
Častá chyba: po kliknutí na tlačítko VLOŽIT se zdánlivě nic neděje (měl by změnit kurzor myši), vyčkejte než se změní obsah stránky. V závislosti na kvalitě připojení a velikosti vkládaného obrázku to může být od několika vteřin až po 2 minuty. Buďte prosím trpěliví.
Zdroj: poradte.cz/...
1x
K idenfikaci by pomohla i velikost hmyzu.Nechci vás strašit,ale já si myslím,že se jedná o kožojeda.Mrkněte na toto: skudci.com/...
Jednoznačně kožojed! Žádná rybenka! Každopádně biokill nebo biolit funguje na cokoli...
doplněno 29.01.17 19:34:
Co se týká imag, tak těžko říct, na to je fotka dost mizerná. Ale bude to něco podobnéhom kožojedovití. Jestli máte starou postel, nebo starý chlupatý přrodní koberec, zabydleli se tam...
Dík.
a broučka jsem zlikvidoval bio killem během 5 vteřin mrtvý
Dobrý den.Velikost hmyzu tak 3 mm černá hlavička jestli to jsou krovky tak tmavě hnědé,létat jsme to neviděli,viz obr.2ks

0x
Není to na prvním obrázku takové jako chlupaté? To jsme taky měli a vůbec se nám to nelíbilo. Byli jsme s tím na Přírodovědecké fakultě Karlovy univerzity a řekli nám název. Už jsem ho zapomněla.
0x
Dobrý den, "larvička" je Ryběnka domácí, a takto vypadá dospělec.
, to druhé může být nějaký potemník, ale na přesnou identifikaci jsou to docela špatné fotky
..
doplněno 29.01.17 21:23:
Taky už se přikláním k tomu Kožojedovi, moc se omlouvám za ryběnku..![]()
broučka potemníka, porovnával jsem ho s různými obrázky a popisy, mně připadá velikosti větší ten co jsem ho fotil byl trochu pomordovany a mensi tak 2-3mm barva taková tmavě hnědá a mám ještě jiné obrázky pokusím jse je vylepšit tohle bylo dost zvětšené.Jinak tu ryběnku a broučka jsem zlikvidoval bio killem postřik na lezoucí
hmyz během asi 5 vteřin mrtvý. Obrázek pošlu později.Moc děkuji.
- Identifikace hmyzu
- Červík na gauči
- Rybenky jak se zbavit
- Co to je? Mnozí se to od návratu z Kuby!
- Co je to za brouka?
- Rybenka v dome
- Zatracené rybenky
- Jak odstranit hmyz tzv.rybenky
- Rybenka obecná - čím je užitečná?
- Tohle mi lezlo dnes v boxu na hracky meho syn
- Co je to za brouka
- Nevíte co to je za hmyz v bytě
- Co je to za hmyz?
- Rybenky co na ně
- Hmyz na zdech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.